Uitvindingen

We hebben ideeën voor nieuwe boeken, tv-programma's, apps, give-aways en ga zo maar door.  Samen met een ontwerpstudio werken we deze ideeën één voor één uit tot tastbare producten. De kern van onze producten? Ze helpen ongemakken de wereld uit!

Inviplay.nl

Op Inviplay.nl zie je welke sportieve activiteiten er in jouw buurt plaatsvinden en aanhaken. Bijvoorbeeld bij een gezellige middagwandeling, een rondje fietsen of jeu de boulen in het park. Maar er zijn ook mensen die wekelijks samen basketballen of badmintonnen in de gymzaal om de hoek.

Iedereen in Nederland kan zelf gratis iets sportiefs op Inviplay zetten. Locatie nodig? Ook die reserveer je eenvoudig via Inviplay. Door een gratis account aan te maken via inviplay.nl/register-info wordt je onderdeel van groot een sportnetwerk, zonder dat het je iets kost.

Het werkt simpel: je geeft aan van welke activiteiten je uitnodigingen wilt ontvangen. Kies je voor bijvoorbeeld wandelen en fietsen, dan ontvang je een uitnodiging zodra er een wandeling of fietstocht wordt georganiseerd. Hierbij kun je instellen in welk postcodegebied je uitnodigingen wil ontvangen.

JouwSnelbinders.nl

Omdat de meeste fietsen ze niet meer hebben terwijl ze super handig zijn. Voor bedrijven goed zichtbaarheid & een knipoog naar vitaliteit.

Fietskussen - Reclamezitje

Een gratis fietskussen: omdat iedereen wel eens achterop op de fiets zit, maar dan niet echt comfortabel zit.

Nog even geheim

Hij staat nog even in de ijskast: een innovatie waardoor wakker worden een stuk aangenamer wordt. De (technische) haalbaarheid wordt samen met een ontwerpstudio onderzocht.

Bekijk hier ons werk in de andere categorieën


 

We zijn altijd bezig met nieuwe projecten dus like ons op Facebook voor de laatste updates!